Kontakt

Nëse keni ndonjë pyetje, reagim, ose sugjerim, jemi këtu për t'ju dëgjuar dhe ndihmuar. Ju lutemi përdorni formën ose informacionin e kontaktit të dhënë më poshtë për të na kontaktuar.
Email:
Marketing

Për të gjitha pyetjet tuaja lidhur me marketingun, jemi këtu për t’ju ndihmuar!
Në qoftë se dëshironi të ngrini nivelin e markës suaj, të rrisni prezencën tuaj në internet ose të eksploroni strategji inovative marketingu, ekipi ynë i përkushtuar është i gatshëm të bashkëpunojë me ju. Na kontaktoni nëpermjet adresës tonë të email-it ose formës së mësiperme.

ALBBUZZ